Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Makkarakastike

makkarakastike
makkarakastike nakkikastike maksa

4 dl kuutioitua lenkkimakkaraa (0,5 kpl HK sininen)
2 sipulia
2 rkl voita tai margariinia
2 rkl vehnäjauhoja
1 l lihalientä
ripaus suolaa
ripaus valkopippuria
1 rkl tomaattisosetta

Hienonna sipuli ja hauduta voissa pehmeäksi. Lisää joukkoon jauhot ja tomaattisose. Lisää 2/3 nesteestä mielellään kuumana. Sekoita huolellisesti tasaiseksi ja lisää loppu neste vähitellen. Lisää makkarat ja hauduta kastiketta noin 20 minuuttia välillä sekoittaen. Mausta.

P.S. Voit valmistaa kastikkeen myös nakeista. Makua antaa 0,5 pilkottua maustekurkkua.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 25.12.13 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä