Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Italialainen salaatti

salaatti

1 peruna
1 porkkana
1 dl herneitä
1 hapan omena
1 suolakurkku
pala kurkkua
50 g suolalihaa (keittokinkkua tai mietoa makkaraa)

Kastike:
1 dl majoneesikastiketta
1 dl kermaa
ripaus valkopippuria
ripaus suolaa
2 tl viinietikkaa

Keitä peruna ja porkkana kuorineen. Jäähdytä ja kuori ne. Kuori omena. Leikkaa porkkana ja kinkku hyvin ohuiksi suikaleiksi ja muut aineet, herneitä lukuunottamatta, pieniksi kuutioiksi. Vatkaa kerma ja lisää siihen valmista majoneesia. Mausta ja sekoita. Asettele salaatti tarjoiluastiaan kauniiksi keoksi ja koristele tomaattilohkoilla ja kurkkuviipaleilla. Tarjoa kylmänä.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 13.12.15 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä