Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Paistettu kala

Lohta leikattuna peruhesleikkauksella
Lohta leikattuna peruhesleikkauksella Paistettua lohta kala ruokia

4 kalafilettä n. 200 g/annos
2 rkl vehnäjauhoja
1 kananmuna
2 rkl korppujauhoja
ripaus valkopippuria
ripaus suolaa

Sekoita mausteet vehnä ja korppujauhoihin. Pyörittele kalafileet vehnäjauhoissa ja kastele sen jälkeen
kevyesti sekoitetussa kananmunassa. Pyörittele fileet vielä korppujauhoissa. Anna fileiden kuivua hetki.
Paista paistinpannulla.

P.S. Kokeile vehnäjauhojen tilalla perinteisesti käytettyä ruisjauhoa tai paistamalla ilman jauhotusta mm. lohi. Samalla ohjeella voit paistaa myös silakat. Paistetun kalan lisäkkeeksi sopii erinomaisesti katkarapumuhennos.



Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 28.7.13 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä