Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Kanarisotto

risotto ruokaohje

2 rkl öljyä
2,5 dl riisiä
1 sipuli
8 dl kanalientä
4 dl kypsää kanaa kuutioina
2 dl sekavihanneksia tai herne maissi paprikasekoitusta
ripaus paprikaa
ripaus currya
ripaus valkopippuria
ripaus suolaa

Hauduta riisi ja hienonnettu sipuli voissa. Lisää neste, mausteet ja kananliha. Hauduta kannen alla noin 20 minuuttia. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa mausteita.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 30.7.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä