Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Lindströmin pihvit

Lindströmin pihvi
lindstominpihvi lindstominpihvi lindstromin

0,4 kg jauhelihaa
2 keitettyä ja survottua perunaa
1 kananmuna
ripaus suolaa
ripaus valkopippuria
2 dl kermaa/vesikermaa
1 dl etikkapunajuurisilppua
1 hienonnettu sipuli
2 rkl kapriksia

Sekoita jauheliha, peruna ja kananmuna keskenään. Mausta seos. Lisää neste, punajuuri, kevyesti ruskistettu sipuli ja kaprikset. Vaivaa taikina nopeasti. Muotoile noin 2 sentin paksuisia pihvejä. Paista pannulla voissa tai öljyssä noin 2 minuuttia kummaltakin puolelta. Ota pihvit pannulta ja huuhdo pannu. Tarjoa pihvit paistoliemen kanssa.

P.S. Pihvit voi paistaa myös 200 asteisessa uunissa (noin 20 minuuttia).


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 25.12.13 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä