Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Minestronekeitto

minestronekeitto

1 pkt pekonia (170 g)
2 sipulia
4 porkkanaa
2 purjoa
2 perunaa
2 dl suikaloitua kaalia
1 l lihalientä
1 rkl tomaattisosetta
1 dl pakasteherneitä
1 dl pakastepapuja
1 dl katkottuja spaghetteja
2 valkosipulinkynttä
ripaus kirveliä
ripaus oreganoa
Tarjoiluun:
1 dl juustoraastetta

Minestronekeiton valmistustavat vaihtelevat. Pese ja kuori sipuli, porkkana ja peruna. Poista kaalista huonot lehdet ja pese se sekä puolitettu purjo. Laita pataan suikaloitu pekoni tai kinkku. Rasvan alkaessa irrota lisää joukkoon hienonnetut sipulit, puristetut valkosipulinkynnet ja suikaloidut kaalit. kun kaali on pehmeää, lisää porkkanat ja viipaloidut purjot. Hauduta 2-3 minuuttia samalla sekoittaen. Lisää tomaattisose. Anna hautua hetki ja lisää lihaliemi ja mausteet sekä katkotut spaghetit. Kypsennä 30 minuuttia. Lisää herneet ja pavut. Keitä vielä 10 minuuttia. Tarkista maku ja tarjoa erillisen juustoraasteen ja patongin kera.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 13.12.15 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä