Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Uunimureke

lihamureke
lihamureke lindstromin lihamureke keittokirja

0,7 kg jauhelihaa
2 anjovisfileitä
1 porkkana
3 dl kermaa
2 rkl voita

Sekoita jauheliha, hienonnetut anjovikset ja raastettu porkkana. Lisää kerma vähitellen. Muotoile taikinasta voidellulle vadille tanko. Laita pinnalle muutama voinokare. Paista 175 asteessa 30–40 minuuttia. Viipaloi ennen tarjoilua.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 4.12.17 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä