Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Pannupihvi

pannupihvi
jauheliha pannupihvi kananmuna

1 annos jauhelihapihvi (ks. 2.9.3) tai lihapyörykkätaikinaa (ks. 2.9.4)
4-5 sipulia

Viipaloi sipulit ja ruskista niitä öljyssä noin 15 minuuttia. Muotoile taikinasta suuria pihvejä. Ruskista voi paistinpannussa ja laita pihvit siihen paistumaan. Paista molemmin puolin noin 3 minuuttia. Huuhtele pannu pienellä vesitilkalla. Tarkista paistoliemen maku. Tarjoa pihvit, sipulit ja paistoliemi.

P.S. Halutessasi voit paistaa pihvit 200 asteisessa uunissa (20 minuuttia). Tarjoa paistettujen perunoiden tai muussin kera.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 1.3.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä