Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Täytetyt paprikat

paprika

4 suurta vihreää paprikaa
1 sipuli
4 varsisellerin vartta
200 g tuoreita herkkusieniä
340 g maissinjyviä (purkki)
1 rkl öljyä
1 tl yrttimaustetta
2 dl juustoraastetta
ripaus suolaa
ripaus pippuria

Poista jokaisesta paprikasta kansi ja siemenet. Huuhdo ja valuta paprikat hyvin. Hienonna sipuli. Puhdista ja suikaloi varsiselleri. Puhdista ja viipaloi herkkusienet. Valuta maissinjyvät huolellisesti. Kuumenna öljy pannussa. Lisää sipuli, selleri ja sienet. Ruskista kevyesti muutama minuutti. Yhdistä maissinjyvät, yrttimausteet ja juustoraaste. Mausta suolalla ja pippurilla. Täytä paprikat seoksella ja nosta ne uunivuokaan. Paista paprikoita 225 asteessa 15-20 minuuttia.

P.S. Kermaviili- valkosipulikastike sopii hyvin tarjottavaksi täytettyjen paprikoiden lisäkkeenä. Voit myös halkaista paprikat kahtia ja laittaa täytteeseen vaikkapa jauhelihaa ja riisiä.



Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 20.9.15 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä