Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Jauhelihapihvit

Jauhelihapihvi
Jauhelihapihvi Jauhelihapihvi sienikastike

0,5 kg jauhelihaa
0,5 ranskanleipä
2 dl lihalientä
2 kananmunaa
1-2 sipulia
ripaus valkopippuria
ripaus suolaa

Poista ranskanleivästä kuori ja silppua sisus lihaliemeen. Lisää joukkoon jauheliha, ruskistettu sipuli, kananmuna ja mausteet. Anna massan turvota 5 minuuttia. Taputtele taikinasta pihvejä ja paista ne pannulla tai uunissa 200 asteessa 15 20 minuuttia.

P.S. Voit korvata osan jauhelihasta hienonnetuilla sienillä.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 25.12.13 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä