Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

KALAKEITTO

2 sipulia
10 perunaa
1 rkl voita
1 l kalalientä
5 kokonaista maustepippuria
ripaus suolaa
0,5 kg fileoitua kalaa tai pakastekalaa
2 dl kermaa tai maitoa
1 rkl voita
3 rkl hienonnettua tilliä

Kuori ja kuutioi perunat. Hienonna sipulit. Hauduta hienonnetut sipulit ja perunat voissa. Lisää kalaliemi ja mausteet. Keitä noin 15 minuuttia (perunat kypsiksi). Lisää kuutioidut kalanpalat, kerma/maito ja tilli. Hauduta 10 minuuttia.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 17.4.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä