Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

KALAKEITTO

2 sipulia

10 perunaa

1 rkl voita

1 l kalalientä

5 kokonaista maustepippuria

ripaus suolaa

0,5 kg fileoitua kalaa tai pakastekalaa

2 dl kermaa tai maitoa

1 rkl voita

3 rkl hienonnettua tilliä

Kuori ja kuutioi perunat. Hienonna sipulit. Hauduta hienonnetut sipulit ja perunat voissa. Lisää kalaliemi ja mausteet. Keitä noin 15 minuuttia (perunat kypsiksi). Lisää kuutioidut kalanpalat, kerma/maito ja tilli. Hauduta 10 minuuttia.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 17.04.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä