Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

JAUHELIHAKEITTO

0,4 kg jauhelihaa

8 perunaa

2 sipulia

3 dl kuutioituja juureksia (mm. porkkana, selleri ja palsternakka)

1 l lihalientä

5 kokonaista maustepippuria

ripaus suolaa

2 rkl hienonnettua persiljaa

Ruskista jauheliha ja hienonnettu sipuli. Lisää neste ja pestyt, kuoritut ja kuutioidut vihannekset. Mausta ja kypsennä, kunnes perunat ja vihannekset ovat kypsiä.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 17.04.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä