Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

JAUHELIHAKEITTO

0,4 kg jauhelihaa
8 perunaa
2 sipulia
3 dl kuutioituja juureksia (mm. porkkana, selleri ja palsternakka)
1 l lihalientä
5 kokonaista maustepippuria
ripaus suolaa
2 rkl hienonnettua persiljaa

Ruskista jauheliha ja hienonnettu sipuli. Lisää neste ja pestyt, kuoritut ja kuutioidut vihannekset. Mausta ja kypsennä, kunnes perunat ja vihannekset ovat kypsiä.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 17.4.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä