Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

KESäKEITTO

3-4 dl vettä
ripaus suolaa
1 tl sokeria
2 porkkanaa
1 pieni kukkakaali
1 palsternakka
1 dl pakasteherneitä
8 dl maitoa
0,5 rkl vehnäjauhoja
1 rkl voita
1 dl kermaa
1-2 rkl pinaattia

Kuori ja kuutioi porkkana ja palsternakka. Pese ja pilko kukkakaali. Sulata voi kattilassa ja hauduta hienonnettu pinaatti. Lisää neste ja keitä vihannekset kypsiksi (noin 15 minuuttia). Lisää herneet ja suurusta kevyesti kylmään veteen sekoitetuilla vehnäjauhoilla. Paranna makua kerma maitoseoksella. Hauduta noin 5 minuuttia.

P.S. Keitosta saa ruokaisamman lisäämällä siihen perunoita.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 17.4.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä