Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

KESäKEITTO

3-4 dl vettä

ripaus suolaa

1 tl sokeria

2 porkkanaa

1 pieni kukkakaali

1 palsternakka

1 dl pakasteherneitä

8 dl maitoa

0,5 rkl vehnäjauhoja

1 rkl voita

1 dl kermaa

1-2 rkl pinaattia

Kuori ja kuutioi porkkana ja palsternakka. Pese ja pilko kukkakaali. Sulata voi kattilassa ja hauduta hienonnettu pinaatti. Lisää neste ja keitä vihannekset kypsiksi (noin 15 minuuttia). Lisää herneet ja suurusta kevyesti kylmään veteen sekoitetuilla vehnäjauhoilla. Paranna makua kerma maitoseoksella. Hauduta noin 5 minuuttia.

P.S. Keitosta saa ruokaisamman lisäämällä siihen perunoita.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 17.04.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä