Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

SILEä-PUNAJUURIKEITTO

1 l lihalientä

5 dl punajuurta

5 dl porkkanaa, selleriä, sipulia ja kaalia

1 valkosipulinkynsi

6 rkl punaviinietikkaa

3 rkl voita

ripaus timjamia

ripaus hienonnettua persiljaa

ripaus valkopippuria

Raasta pestyt ja kuoritut punajuuret. Säästä raasteesta 1 dl. Raasta porkkana ja selleri sekä hienonna kaali ja sipuli. Sulata voi ja hauduta vihanneksia siinä 2-3 minuuttia. Lisää 3 rkl punaviinietikkaa. Lisää liemi ja muut aineet ja keitä kannen alla puoli tuntia. Soseuta keitto tehosekoittimessa. Laita erillään oleva raaka punajuuriraaste kattilaan ja hauduta sitä 3 rkl:ssa punaviinietikkaa ja 1 dl:ssä vettä noin 15 minuuttia. Siivilöi ja lisää keittoon neste. Tarkista maku.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 17.04.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä