Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

UNKARILAINEN JAUHELIHAKEITTO

0,5 kg jauhelihaa
2 paprikaa
ripaus suolaa
ripaus pippuria
1 purjo
1,5 dl riisiä
1 rkl paprikajauhetta
2 rkl öljyä
1 1/4 l kasvislientä
2 rkl valkoviiniä
1-2 rkl tomaattisosetta
1 pss pakastepapuja (250 g)

Halkaise paprikat poikittain. Poista kannat ja siemenet ja suikaloi. Ruskista jauheliha kevyesti öljyssä ja lisää paprikat sekä pesty ja viipaloitu purjo. Lisää mausteet ja riisi. Sekoita ja lisää kasvisliemi.

Kypsennä kannen alla, kunnes riisi ja jauheliha ovat kypsiä (noin 20 minuuttia). Lisää pavut ja anna hautua vielä 10 minuuttia. Tarkista maku.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 17.4.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä