Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

YRTTIKEITTO

3 porkkanaa
2 purjoa
1 l kasvislientä
1 tl hienonnettua ruohosipulia
1 tl rakuunaa
1 tl timjamia ja muita yrttejä
ripaus yrttisuolaa
ripaus muskottipähkinää
2 rkl voita
2 dl creme fraichea

Suikaloi pestyt porkkanat ja purjot. Hauduta niitä 15 minuuttia yrteillä maustetussa kasvisliemessä.

Siivilöi vihannekset erilleen ja sekoita voimakkaasti vaikkapa tehosekoittimella liemeen voi ja creme fraiche. Lisää joukkoon vihannekset. Hauduta 5 minuuttia. Varo keittämästä! Tarkista maku.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 17.4.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä