Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

YRTTIKEITTO

3 porkkanaa

2 purjoa

1 l kasvislientä

1 tl hienonnettua ruohosipulia

1 tl rakuunaa

1 tl timjamia ja muita yrttejä

ripaus yrttisuolaa

ripaus muskottipähkinää

2 rkl voita

2 dl creme fraichea

Suikaloi pestyt porkkanat ja purjot. Hauduta niitä 15 minuuttia yrteillä maustetussa kasvisliemessä.

Siivilöi vihannekset erilleen ja sekoita voimakkaasti vaikkapa tehosekoittimella liemeen voi ja creme fraiche. Lisää joukkoon vihannekset. Hauduta 5 minuuttia. Varo keittämästä! Tarkista maku.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 17.04.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä