Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

HöYSTETTY KUKKAKAALI

1 kukkakaali
vettä
ripaus suolaa
Höystö:
1 porkkana
1-2 sipulia
12 paprikaa
1 dl herkkusieniä
0,5 tl suolaa
ripaus mustapippuria
ripaus oreganoa
ripaus hienonnettua persiljaa

Keitä kukkakaali kypsäksi suolalla maustetussa vedessä. Hienonna sipulit, kuutioi porkkanat ja paprikat sekä viipaloi herkkusienet. Ruskista kasvikset kevyesti ja hauduta kypsäksi tilkassa kukkakaalin keitinlientä. Lisää mausteet. Nosta kukkakaali tarjoiluvadille ja kaada kasvishöystö viereen .

P.S. Pieni pala feta juustoa antaa kasviksille makua. Muista, että feta juustossa on paljon suolaa!


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 17.4.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä