Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

PORKKANAOHUKAISET

2 dl vehnäjauhoja
0,5 tl yrttisuolaa
4 dl maitoa
4 kananmunaa
2-3 porkkanaa
1 sipuli
1 rkl voita tai margariinia

Sekoita jauhot ja suola keskenään. Lisää puolet maidosta ja vatkaa taikina tasaiseksi. Vatkaa joukkoon kananmunat yksi kerrallaan ja lisää loppu maito. Raasta porkkanat ja hienonna sipuli. Lisää ne taikinaan.

Kuumenna ja voitele ohukaispannu. Paista ohukkaat kummaltakin puolelta.

P.S. Ohukkaita ei välttämättä tarvitse kääntää. Kun toinen puoli on kypsynyt hyvin, käärit vain ohukkaat rullalle ja ne kypsyvät siinä.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 14.6.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä