Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

PUNAJUURIPIHVIT

8 keskikokoista raakaa punajuurta
Voiteluun ja kuorruttamiseen:
2 kananmunaa
2-3 dl korppujauhoja
1 tl suolaa
4 rkl voita tai margariinia

Pese, kuori ja viipaloi punajuuret. Kastele punajuuriviipaleet kananmunassa ja kieritä korppujauho suolaseoksessa. Kuumenna paistinpannu ja ruskista rasva. Paista pihvit pienissä erissä kypsiksi molemmilta puolilta. Voit myös paistaa pihvit vain toiselta puolelta ja laittaa ne sen jälkeen uunivuokaan.

Kaada vuoan pohjalle hieman vettä. Hauduta pihvit kypsiksi miedolla lämmöllä.

P.S. Lantusta ja selleristä tulee myös hyviä kasvispihvejä. Paistetut sipulirenkaat ja perunasose sopivat hyvin punajuuripihvien kanssa.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 17.4.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä