Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

KESäKURPITSAPAISTOS

2 pientä kesäkurpitsaa
5 tomaattia
1 valkosipulinkynsi
2 rkl silputtua tuoretta basilikaa tai 2 tl kuivattua basilikaa
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
2 rkl margariinia

Leikkaa pestyt kesäkurpitsat ohuiksi siivuiksi. Kuumenna rasva ja ruskista kesäkurpitsat kevyesti koko ajan käännellen. Laske lämpö, ja anna kypsyä hitaasti, mutta älä päästä aivan pehmeäksi. Lisää viipaloidut tomaatit kesäkurpitsan joukkoon. Mausta valkosipulilla, suolalla ja mustapippurilla. Jos käytät kuivattua basilikaa, lisää se tässä vaiheessa. Kypsennä viitisen minuuttia. Ripottele tuore basilika vasta tarjoiltaessa.

P.S. Voit vaihtaa kesäkurpitsan munakoisoon. Herkku valmistuu hetkessä ja sopii hyvin lihan kanssa.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 17.4.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä