Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

TäYTETYT UUNITOMAATIT

Valitse ruokaan suuria ja meheviä tomaatteja.

4 tomaattia

1 sipuli

1 pieni kesäkurpitsa

100 g herkkusieniä (pieni purkki)

2 rkl margariinia

1 pkt valkosipulituorejuustoa (100 g)

ripaus suolaa

ripaus pippuria

1 tl basilikaa

Huuhdo tomaatit ja leikkaa niistä kansi pois. Koverra sisus. Hienonna sipuli. Huuhdo ja kuutioi kesäkurpitsa. Puhdista ja hienonna herkkusienet. Käristä kasvikset erikseen kevyesti vähässä rasvassa.

Yhdistä kasvikset. Lisää pannulle tomaattipalat ja valkosipulijuusto, joka saa sulaa kasvisten joukkoon.

Mausta. Täytä tomaatit kasvisseoksella ja nosta ne voideltuun uunivuokaan. Kypsennä tomaatteja 200 asteessa noin 10 minuuttia. Ota tomaatit uunista ja laita kannet paikoilleen. Tarjoa tomaatit alkuruokana tai itsenäisenä ruokalajina leivän ja juuston kera.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 17.04.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä