Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

TäYTETYT UUNITOMAATIT

Valitse ruokaan suuria ja meheviä tomaatteja.

4 tomaattia
1 sipuli
1 pieni kesäkurpitsa
100 g herkkusieniä (pieni purkki)
2 rkl margariinia
1 pkt valkosipulituorejuustoa (100 g)
ripaus suolaa
ripaus pippuria
1 tl basilikaa

Huuhdo tomaatit ja leikkaa niistä kansi pois. Koverra sisus. Hienonna sipuli. Huuhdo ja kuutioi kesäkurpitsa. Puhdista ja hienonna herkkusienet. Käristä kasvikset erikseen kevyesti vähässä rasvassa.

Yhdistä kasvikset. Lisää pannulle tomaattipalat ja valkosipulijuusto, joka saa sulaa kasvisten joukkoon.

Mausta. Täytä tomaatit kasvisseoksella ja nosta ne voideltuun uunivuokaan. Kypsennä tomaatteja 200 asteessa noin 10 minuuttia. Ota tomaatit uunista ja laita kannet paikoilleen. Tarjoa tomaatit alkuruokana tai itsenäisenä ruokalajina leivän ja juuston kera.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 17.4.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä