Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

PAISTETUT JUUREKSET KIINALAISITTAIN

4 porkkanaa
1 lanttu
1 selleri
1 palsternakka
3 sipulia
2 rkl öljyä
ripaus meiramia
ripaus basilikaa
1 dl kasvislientä

Kuori ja paloittele porkkanat, palsternakat, sipuli, lanttu ja selleri. Kuumenna kattila ja mittaa siihen öljy. Ruskista kasvikset kevyesti öljyssä. Lisää tilkka vettä ja kasvisliemikuutio. Mausta ja hauduta kypsäksi (20-30 minuuttia).


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 17.4.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä