Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

HAUDUTETTU HAPANKAALI

0,5 kg hapankaalia
1 sipuli
1 rkl voita
1 omena

Laita pataan voi ja hauduta siinä suikaloitu sipuli. Lisää joukkoon kuutioitu omena ja hapankaali. Hauduta hiljalleen kannen alla 10-15 minuuttia.

P.S. Tarjotaan perinteisesti saksalaiseen tapaan paistettujen bratwurstien, leivän ja oluen kera.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 17.4.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä