Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

TONNIKALARISOTTO

8 dl kalalientä

2,5 dl riisiä

1 tl suolaa

ripaus currya

ripaus mustapippurirouhetta

2 tl hienonnettua tilliä

4 dl tonnikalaa öljyssä (pieni purkki 185 g)

2 rkl voita

(1 dl esimerkiksi herne maissi paprika sekoitusta)

Kiehauta vesi. Lisää riisi, suola, curry, mustapippuri, nokare voita ja tonnikalan öljy. Sekoita, jottei riisi tartu pohjaan. Pienennä levy ruoan alkaessa kiehua. Hauduta kannen alla 15 20 minuuttia. Sammuta levy. Sekoita tonnikala joukkoon ja hauduta kannen alla noin 10 minuuttia. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa mausteita.

P.S. Halutessasi voit lisätä risottoon esimerkiksi pussin herne maissi paprikasekoitusta, katkarapuja tai kalanpaloja.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 30.07.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä