Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

TONNIKALARISOTTO

8 dl kalalientä
2,5 dl riisiä
1 tl suolaa
ripaus currya
ripaus mustapippurirouhetta
2 tl hienonnettua tilliä
4 dl tonnikalaa öljyssä (pieni purkki 185 g)
2 rkl voita
(1 dl esimerkiksi herne maissi paprika sekoitusta)

Kiehauta vesi. Lisää riisi, suola, curry, mustapippuri, nokare voita ja tonnikalan öljy. Sekoita, jottei riisi tartu pohjaan. Pienennä levy ruoan alkaessa kiehua. Hauduta kannen alla 15 20 minuuttia. Sammuta levy. Sekoita tonnikala joukkoon ja hauduta kannen alla noin 10 minuuttia. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa mausteita.

P.S. Halutessasi voit lisätä risottoon esimerkiksi pussin herne maissi paprikasekoitusta, katkarapuja tai kalanpaloja.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 30.7.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä