Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

KIRJOLOHILAATIKKO

12 keskikokoista perunaa
0,4 kg kirjolohta
2 purjoa
ripaus valko tai sitruunapippuria
ripaus suolaa
1 tl kirveliä
2 kananmunaa
5 dl maitoa

Pese, kuori ja viipaloi perunat. Viipaloi kirjolohi ja pestyt purjot. Voitele uunivuoka ja asettele siihen
kerroksittain perunoita, purjoa ja kirjolohta. Lisää mausteet kerrosten väliin. Sekoita kananmunat maitoon
ja kaada munamaito vuokaan. Paista 180 asteessa noin tunti.
P.S. Mikäli käytät miedosti graavattua kalaa, ei suolaa tarvitse lisätä.




Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 17.4.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä