Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

KERMASILAKAT

0,5 kg silakkafileitä (20-30 kpl)
1 sipuli
1 tl pippuria
ripaus suolaa
2 rkl hienonnettua tilliä
2 dl kermaa

Laita silakkafileet voideltuun uunivuokaan. Ripottele mausteet fileiden väliin. Kaada kerma kalojen päälle.
Paista 180 asteessa noin puoli tuntia.




Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 17.4.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä