Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

PUNAINEN MUREKE

0,5 kg jauhelihaa

3/4 dl kauraryynejä

1 rkl perunajauhoja tai ohrakasta

1 dl smetanaa

0,5 dl vettä

1 kananmuna

2 punajuurta

2 maustekurkkua

1 sipuli

ripaus suolaa

ripaus pippuria

pinnalle voinokareita ja korppujauhoja

Anna kaurahiutaleiden ja perunajauhojen turvota vesi smetanaseoksessa noin 10 minuuttia. Hienonna sipuli ja maustekurkku. Raasta punajuuret karkeaksi raasteeksi. Sekoita murekeainekset keskenään ja mausta suolalla ja pippurilla. Muotoile taikinasta mureke uunipannulle tai murekevuokaan. Ripottele pinnalle korppujauhoja ja voinokareita. Paista 175 asteessa noin tunti.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 17.04.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä