Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

PUNAINEN MUREKE

0,5 kg jauhelihaa
3/4 dl kauraryynejä
1 rkl perunajauhoja tai ohrakasta
1 dl smetanaa
0,5 dl vettä
1 kananmuna
2 punajuurta
2 maustekurkkua
1 sipuli
ripaus suolaa
ripaus pippuria
pinnalle voinokareita ja korppujauhoja

Anna kaurahiutaleiden ja perunajauhojen turvota vesi smetanaseoksessa noin 10 minuuttia. Hienonna sipuli ja maustekurkku. Raasta punajuuret karkeaksi raasteeksi. Sekoita murekeainekset keskenään ja mausta suolalla ja pippurilla. Muotoile taikinasta mureke uunipannulle tai murekevuokaan. Ripottele pinnalle korppujauhoja ja voinokareita. Paista 175 asteessa noin tunti.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 17.4.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä