Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

JAUHELIHATäYTETYT KESäKURPITSAT

4 kesäkurpitsaa
2 sipulia
3 valkosipulinkynttä
2 porkkanaa
2 kananmunaa
0,5 kg jauhelihaa
ripaus suolaa
ripaus valkopippuria
2 rkl lihalientä
1-2 dl juustoraastetta

Pese, puolita pitkittäin ja koverra kesäkurpitsat. Hienonna kesäkurpitsan sisus. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Raasta kuoritut porkkanat. Tee aineista pehmeä massa. Täytä voideltuun uunivuokaan laitetut kesäkurpitsan puolikkaat. Ripottele pinnalle juustoraaste. Kypsennä 170 asteessa noin tunti.

P.S. Tarjoa sieni tai tomaattikastikkeen kera.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 17.4.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä