Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

JAUHELIHATäYTETYT KESäKURPITSAT

4 kesäkurpitsaa

2 sipulia

3 valkosipulinkynttä

2 porkkanaa

2 kananmunaa

0,5 kg jauhelihaa

ripaus suolaa

ripaus valkopippuria

2 rkl lihalientä

1-2 dl juustoraastetta

Pese, puolita pitkittäin ja koverra kesäkurpitsat. Hienonna kesäkurpitsan sisus. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Raasta kuoritut porkkanat. Tee aineista pehmeä massa. Täytä voideltuun uunivuokaan laitetut kesäkurpitsan puolikkaat. Ripottele pinnalle juustoraaste. Kypsennä 170 asteessa noin tunti.

P.S. Tarjoa sieni tai tomaattikastikkeen kera.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 17.04.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä