Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

UPOTETUT KANANMUNAT

1 kananmuna henkeä kohti
0,5 l vettä
1 tl suolaa
2 tl etikkaa

Riko kananmunat varovasti siten, ettei rakenne rikkoudu. Pudota ne etikalla ja suolalla maustettuun kiehuvaan veteen. Anna hyytyä vedessä noin 4 minuuttia. Nosta ne reikäkauhalla tms. pois vedestä ja tarjoile heti.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 30.7.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä