Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

MUNAHYYDYKE

Ruokailijaa kohden
1 kananmuna
0,5 dl kermaa
ripaus suolaa
ripaus valkopippuria
1 rkl voita

Sekoita ainekset keskenään ja kaada seos voideltuun uunivuokaan. Kypsennä uunissa 150 asteessa kannen alla tai hellalla vesihauteessa 30–40 minuuttia. Tarjoa kuumana tai jäähdytä. Voit leikata hyydykkeen haluamaasi muotoon. Munahyydyke tarjoillaan usein lihaliemen kera.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 17.4.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä