Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

MUNAKASRULLA

10 kananmunaa
4 dl kuorrutuskastiketta (ks. 1.13.2)
4 dl täytettä maun mukaan (mm. vihanneksia, juustoa tai pinaattia)
ripaus suolaa
ripaus valkopippuria

Sekoita kananmunat ja paksu kuorrutuskastike keskenään. Mausta seos. Voitele leivinpaperi ja laita se reunalliseen uunivuokaan. Kaada seos vuokaan ja kypsennä 200 asteessa 15 20 minuuttia (kunnes pinta on hyytynyt). Kumoa puhtaalle leivinpaperille. Levitä täyte hyytyneen massan päälle ja rullaa leivinpaperia apuna käyttäen. Anna olla vielä 10 minuuttia 150 asteessa.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 30.7.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä