Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

MUNAKASRULLA

10 kananmunaa

4 dl kuorrutuskastiketta (ks. 1.13.2)

4 dl täytettä maun mukaan (mm. vihanneksia, juustoa tai pinaattia)

ripaus suolaa

ripaus valkopippuria

Sekoita kananmunat ja paksu kuorrutuskastike keskenään. Mausta seos. Voitele leivinpaperi ja laita se reunalliseen uunivuokaan. Kaada seos vuokaan ja kypsennä 200 asteessa 15 20 minuuttia (kunnes pinta on hyytynyt). Kumoa puhtaalle leivinpaperille. Levitä täyte hyytyneen massan päälle ja rullaa leivinpaperia apuna käyttäen. Anna olla vielä 10 minuuttia 150 asteessa.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 30.07.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä