Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

MUNAKASKääRYLE

4 rkl margariinia
1,5 dl vehnäjauhoja
6 dl maitoa
4 kananmunan keltuaista
0,5 tl suolaa
1/4 tl valkopippuria
4 kananmunan valkuaista

Täyte:
0,3 kg jauhelihaa
1 rkl margariinia
1 rkl vehnäjauhoja
1 dl smetanaa
3 rkl hienonnettua herkkukurkkua
0,5 tl sitruunapippuria
Päälle: juustoraastetta

Sulata margariini kattilassa. Lisää vehnäjauhot ja kiehauta. Kaada joukkoon maito ohuena nauhana samalla sekoittaen. Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia. Vatkaa keltuaiset vähän jäähtyneeseen seokseen. Lisää suola, valkopippuri ja lopuksi kovaksi vaahdoksi vatkatut valkuaiset. Kaada taikina voidellulla ja korppujauhotetulla leivinpaperilla vuoratulle uunipannulle.

Paista pohjaa 225 asteessa 15 minuuttia. Valmista pohjalevyn kypsyessä täyte. Ruskista jauheliha kevyesti margariinissa. Lisää vehnäjauhot ja smetana. Anna kiehua noin 5 minuuttia. Mausta seos herkkukurkkukuutioilla ja sitruunapippurilla. Kumoa pohjalevy korppujauhotetulle leivinpaperille. Levitä täyte ja kääri rullalle. Ripottele pinnalle juustoraaste. Kuumenna rullaa 225 asteessa 5 minuuttia.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 17.4.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä