Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

RUUSUNMARJAKEITTO

7 dl vettä
1,5 dl kuivattuja ruusunmarjoja
0,5 dl sokeria
1 rkl rusinoita
0,5 rkl sitruunamehua

Suurus:
0,5 rkl perunajauhoja
0,5 dl vettä

Huuhtele ruusunmarjat siivilässä ja laita ne likoamaan muutamaksi tunniksi 7 dl:in kylmää vettä. Keitä ne pehmeiksi liotusvedessä. Soseuta sauvavatkaimella tai painelemalla siivilän läpi. Kaada seos takaisin kattilaan ja lisää joukkoon sokeri ja rusinat. Sekoita ja kuumenna. Valmista suurus sekoittamalla perunajauho huolellisesti kylmään veteen. Nosta kattila liedeltä ja lisää suurus siivilän läpi samalla sekoittaen. Kiehauta, mutta älä keitä. Kaada keitto jäähtymään kulhoon ja ripottele pinnalle vähän sokeria, jottei siihen tule kuorta.

P.S. Kaupasta saa valmiina pakastettua ruusunmarjasosetta, jota tarvitaan 2 prk neljän hengen annokseen.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 17.4.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä