Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

SEKAHEDELMäKEITTO

150 g sekahedelmiä

1 l vettä

0,5 dl sokeria

1 kanelipala

1 rkl perunajauhoja

0,5 dl kylmää vettä

1 tl sitruunamehua

Huuhdo sekahedelmät huolellisesti ja liota niitä yön yli kylmässä sokerilla maustetussa vedessä. Lisää kanelipala. Keitä sekahedelmiä, kunnes ne pehmenevät. Sekoita perunajauhoihin 0,5 dl kylmää vettä ja lisää suurus siivilän läpi vähitellen kiehuvaan liemeen. Lisää sitruunamehu. Tarjoile kylmänä.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 13.12.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä