Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

KARPALOKIISSELI

4 dl karpaloita
1 l vettä
1 dl sokeria
3–4 rkl perunajauhoja
2 dl vettä

Huuhdo karpalot ja keitä ne pehmeiksi sokerilla maustetussa vedessä. Lisää perunajauhoihin 0,5 dl kylmää vettä,sekoita huolella ja kaada suurus siivilän läpi vähitellen karpaloliemeen samalla sekoittaen. Kiisseli saa kiehahtaa. Tarkista maku ja sokeroi pinta kevyesti. Karpalokiisseli tarjotaan maidon, kerman tai vähän sulaneen vaniljajäätelön kanssa.

P.S. Marjoja vaihtamalla saat esimerkiksi puolukka tai karviaismarjakiisselin. Voit myös sekoittaa eri marjoja keskenään, kuten puolukoita ja karpaloita.



Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 17.4.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä