Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

KAHVIKIISSELI

6 dl maitoa
0,5 dl sokeria
3/4 tl vanilliinisokeria
3/4 dl maissijauhoja
1 rkl pikakahvijauhetta

Sekoita kattilassa kylmä maito, maissijauhot, pikakahvijauhe ja sokeri. Kuumenna seosta koko ajan sekoittaen, kunnes se kiehuu. Varo pohjaanpalamista! Pienennä lämpöä ja keitä kiisseliä jälkilämmöllä muutama minuutti samalla pohjaa pitkin hämmentäen. Nosta kattila liedeltä ja lisää vanilliinisokeri. Kaada kiisseli tarjoiluastiaan jäähtymään. Ripottele pinnalle vähän sokeria.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 19.4.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä