Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Köyhät ja rikkaat ritarit

Hilloa

ranskan tai vehnäleipäviipaleita

paistamiseen margariinia

Kostuttamiseen:

1 kananmuna

3 dl maitoa

(2 tl vehnäjauhoja)

0,5 tl suolaa

Leipäviipaleet voivat olla kuivia tai ainakin edellispäiväisiä. Kostuttaminen: vatkaa kananmuna kevyesti kulhon pohjalla. Lisää maito, suola ja vehnäjauhot. Kostuta leipäviipaleet seoksessa. Kuumenna paistinpannu. Paista leipäviipaleet nopeasti molemmilta puolilta. Aseta paistetut leipäviipaleet vadille ja koristele hillolla. Ritareista saat rikkaita, kun tarjoat ne hillon ja vaniljalla maustetun kermavaahdon kera.

P.S. Ritarit voi tarjota sekä kuumina että kylminä.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 14.04.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä