Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Hedelmärahka

Hedelmiä

2 prk maitorahkaa (500 g)
1-2 dl maitoa tai hedelmämehua
1 3 rkl sokeria
5 dl pilkottuja hedelmiä tai marjoja (puolukkaa 1 dl)

Kuori hedelmät ja leikkaa ne pieniksi paloiksi. Kovat hedelmät on hyvä leikata aivan pieniksi ja pehmeät hieman suuremmiksi paloiksi. Sekoita maitorahkaan maito tai hedelmämehu ja hedelmäpalaset tai marjasose.

Mausta sokerilla. Laita valmis jälkiruoka tarjoiluastiaan. Osan hedelmäpaloista voi jättää koristeluun.

Tarjoile kylmänä.

P.S. Maidon tai mehun sijasta voit käyttää kermavaahtoa. Mukavan lisämaun saa 1 tl:lla vanilliinisokeria. Muista hylarahkan käyttömahdollisuus!


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 14.6.15 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä