Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Uuniomenat

Omenoita

4 6 omenaa
0,5 dl siirappia
1 tl kanelia
vuokaan:
1 dl vettä

Pese omenat ja laita ne uunivuokaan. Levitä pinnalle siirappia ja ripottele päälle kanelia. Kaada vuokaan vesi. Kypsennä omenia 225 asteessa, kunnes ne ovat pehmeitä. Valele omenia kypsennyksen loppuaikana nostelemalla astian pohjalta vettä niiden päälle. Tarjoile vähän jäähtyneinä esimerkiksi vanilja tai kinuskikastikkeen kanssa.

P.S. Siemenet kannattaa porata pois omenaporalla.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 4.1.15 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä