Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Uuniomenat

Omenoita

4 6 omenaa

0,5 dl siirappia

1 tl kanelia

vuokaan:

1 dl vettä

Pese omenat ja laita ne uunivuokaan. Levitä pinnalle siirappia ja ripottele päälle kanelia. Kaada vuokaan vesi. Kypsennä omenia 225 asteessa, kunnes ne ovat pehmeitä. Valele omenia kypsennyksen loppuaikana nostelemalla astian pohjalta vettä niiden päälle. Tarjoile vähän jäähtyneinä esimerkiksi vanilja tai kinuskikastikkeen kanssa.

P.S. Siemenet kannattaa porata pois omenaporalla.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 04.01.2015 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä