Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

PUOLUKKAHERKKU

3 dl tuoreita tai pakastettuja puolukoita

1,5 dl sokeria tai fariinisokeria

2 1/4 dl kaurahiutaleita

1 dl kermaa

0,5 dl kermaviiliä

0,5 dl maitoa

0,5 tl vanilliinisokeria

Soseuta puolukat ja sekoita joukkoon sokeri. Lisää kaurahiutaleet ja sekoita tasaiseksi. Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi. Lisää kermaviili, maito ja vanilliinisokeri. Sekoita kaikki aineet keskenään ja annostele tarjoiluastioihin. Koristele puolukoilla ja tarjoa hyvin jäähdytettynä.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 17.04.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä