Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

PUOLUKKAHERKKU

3 dl tuoreita tai pakastettuja puolukoita
1,5 dl sokeria tai fariinisokeria
2 1/4 dl kaurahiutaleita
1 dl kermaa
0,5 dl kermaviiliä
0,5 dl maitoa
0,5 tl vanilliinisokeria

Soseuta puolukat ja sekoita joukkoon sokeri. Lisää kaurahiutaleet ja sekoita tasaiseksi. Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi. Lisää kermaviili, maito ja vanilliinisokeri. Sekoita kaikki aineet keskenään ja annostele tarjoiluastioihin. Koristele puolukoilla ja tarjoa hyvin jäähdytettynä.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 17.4.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä