Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Porkkanaraaste

raaste

4 keskikokoista porkkanaa
2 rkl sitruunamehua
ripaus sokeria

Raasta kuoritut porkkanat. Purista sitruuna. Kaada sitruunamehu raasteen joukkoon ja mausta tarvittaessa sokerilla.

P.S. Porkkanaraasteeseen voit lisätä rusinoita tai appelsiinimehua tai paloja. Raasteeseen sopivat myös tuoreet yrtit.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 4.1.15 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä