Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

KAALIRAASTE

0,5 kaali

1 tl etikkaa

0,5 dl vettä

2 rkl sokeria

Pese kaali ja poista siitä tarvittaessa päällimmäiset vahingoittuneet lehdet. Raasta kaali isolla raastinterällä. Kaaliraasteeseen voi lisätä maun mukaan erilaisia lisäkkeitä kuten rusinoita, etikkasäilykkeitä tai hedelmiä. Kastikkeena voi käyttää erilaisia salaattikastikkeita tai pelkästä etikasta, vedestä ja sokerista tehtyä kastiketta, joka lisää säilyvyyttä ja maustaa salaattia. Samoin se vahvistaa varsinkin punakaalin väriä.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 30.07.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä