Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Kaali-omenasalaatti

Omenoita

0,5 puna- tai valkokaali

2 omenaa raastettuna

1 dl pakasteherneitä

Pese kaali ja poista siitä tarvittaessa päällimmäiset vahingoittuneet lehdet. Pese ja kuori omenat tarvittaessa (ulkomaiset) sekä poista siemenkota. Leikkaa kaali ja omena suikaleiksi tai raasta isolla raastinterällä. Sekoita herneet joukkoon ja mausta kastikkeella, jottei omena pääse tummumaan.

Kastikkeeksi sopii mm. sitruunamehu tai öljykastike.

P.S. Koristele persiljalla.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 04.01.2015 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä