Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Porkkana-punajuurisalaatti

punajuurisalaatti

2-3 raakaa punajuurta
2-3 porkkanaa
Koristeeksi:
0,5 dl purjorenkaita

Raasta kuoritut porkkanat ja punajuuret. Raasta porkkanat ensin, etteivät ne värjäydy punajuuresta. Sekoita raasteet varovasti keskenään ja koristele ohuilla purjorenkailla.

P.S. Joukossa voi olla väriä antamassa herneitä tai papuja.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 4.1.15 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä