Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

JUUSTO-KINKKUSALAATTI

1 dl kuviomakaronia

0,5 l vettä

ripaus suolaa

150 g Polar juustoa

100 g kinkkua

1 herkkukurkku

3 tomaattia

1 dl pakasteherneitä

Kastike:

1,5 dl kermaviiliä

1 tl viinietikkaa

1,5 tl sinappia

ripaus valkopippuria

ripaus suolaa

Keitä makaronit suolalla maustetussa vedessä, valuta ja jäähdytä ne. Suikaloi juusto, kinkku ja kurkku.

Leikkaa tomaatit pieniksi lohkoiksi. Sulata pakasteherneet. Sekoita ainekset keskenään. Lisää joukkoon maustettu kermaviili tai tarjoa se erillisenä kastikkeena.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 17.04.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä