Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

JUUSTO-KINKKUSALAATTI

1 dl kuviomakaronia
0,5 l vettä
ripaus suolaa
150 g Polar juustoa
100 g kinkkua
1 herkkukurkku
3 tomaattia
1 dl pakasteherneitä
Kastike:
1,5 dl kermaviiliä
1 tl viinietikkaa
1,5 tl sinappia
ripaus valkopippuria
ripaus suolaa

Keitä makaronit suolalla maustetussa vedessä, valuta ja jäähdytä ne. Suikaloi juusto, kinkku ja kurkku.

Leikkaa tomaatit pieniksi lohkoiksi. Sulata pakasteherneet. Sekoita ainekset keskenään. Lisää joukkoon maustettu kermaviili tai tarjoa se erillisenä kastikkeena.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 17.4.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä