Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

NIZZALAINEN SALAATTI

2 dl vihreitä pakastepapuja
4 perunaa
4 tomaattia
8 anjovisfilettä
8 oliivia
1 rkl kapriksia
Kastike:
1 rkl viinietikkaa
0,5 tl suolaa
ripaus pippuria
ripaus rakuunaa
ripaus kirveliä

Pese ja kuori perunat. Keitä pavut ja perunat erikseen. Jäähdytä pavut ja perunat. Viipaloi tomaatit ja nostele ne kehäksi tarjoiluvadille. Viipaloi perunat ja paloittele pavut ja laita ne tarjoiluvadin keskelle. Nosta anjovisfileet perunoiden päälle ja ripottele oliivit ja kaprikset salaatin pinnalle.

Sekoita kastikeainekset ja kaada kastike salaatin päälle. Tarjoa alku tai lounasruokana.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 30.7.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä