Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

NIZZALAINEN SALAATTI

2 dl vihreitä pakastepapuja

4 perunaa

4 tomaattia

8 anjovisfilettä

8 oliivia

1 rkl kapriksia

Kastike:

1 rkl viinietikkaa

0,5 tl suolaa

ripaus pippuria

ripaus rakuunaa

ripaus kirveliä

Pese ja kuori perunat. Keitä pavut ja perunat erikseen. Jäähdytä pavut ja perunat. Viipaloi tomaatit ja nostele ne kehäksi tarjoiluvadille. Viipaloi perunat ja paloittele pavut ja laita ne tarjoiluvadin keskelle. Nosta anjovisfileet perunoiden päälle ja ripottele oliivit ja kaprikset salaatin pinnalle.

Sekoita kastikeainekset ja kaada kastike salaatin päälle. Tarjoa alku tai lounasruokana.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 30.07.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä