Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

KYLMä KURKKUKEITTO TARTARKEITTO

3 prk Bulgarian jogurttia (6 dl)
1 vihreä kurkku
1 rkl öljyä
2-3 valkosipulinkynttä
runsaasti hienonnettua tilliä
ripaus mustapippuria

Vatkaa jogurtti tasaiseksi ja purista sekaan valkosipulinkynnet. Lisää suola, tilli ja öljy. Raasta kurkku hienoksi ja laita raaste suoraan lautasille ja kaada päälle maustettu jogurtti. Koristele tuoreella tillillä. Tarjoa kylmänä lämpimien leipien tai patongin kera.

P.S. Voit lisätä keittoon 60 g hienonnettuja saksanpähkinöitä.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 17.4.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä