Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

KYLMä KURKKUKEITTO TARTARKEITTO

3 prk Bulgarian jogurttia (6 dl)

1 vihreä kurkku

1 rkl öljyä

2-3 valkosipulinkynttä

runsaasti hienonnettua tilliä

ripaus mustapippuria

Vatkaa jogurtti tasaiseksi ja purista sekaan valkosipulinkynnet. Lisää suola, tilli ja öljy. Raasta kurkku hienoksi ja laita raaste suoraan lautasille ja kaada päälle maustettu jogurtti. Koristele tuoreella tillillä. Tarjoa kylmänä lämpimien leipien tai patongin kera.

P.S. Voit lisätä keittoon 60 g hienonnettuja saksanpähkinöitä.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 17.04.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä