Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

PERUNA-SIPULISOSEKEITTO

1 l kasvislientä

1 rkl voita

3 perunaa

1 sipuli

3 purjoa

ripaus suolaa

ripaus valkopippuria

ripaus muskottipähkinää

1 dl kermaa

Sulata voi kattilassa ja lisää paloitellut kasvikset. Hauduta noin 5 minuuttia ja lisää mausteet sekä kuuma liemi. Keitä kasvikset kypsiksi (noin 20 minuuttia). Soseuta keitto tehosekoittimella, sauvasekoittimella tai siivilöimällä liemen pois ja raastamalla kasvikset ja yhdistämällä ne takaisin liemeen. Kiehauta keitto, Mausta ja paranna makua kermalla. Tarjoa lisäkkeenä paahdettuja leipäkuutioita.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 17.04.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä