Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

SUURUSTETUT KEITOT

Keittopohja:

1 l kasvislientä
1 rkl voita
1 rkl vehnäjauhoja
2 dl pilkottuja liemijuureksia (mm. porkkana, palsternakka, sipuli ja purjo)
ripaus suolaa
ripaus valkopippuria

Paloittele juurekset pieniksi kuutioiksi ja hauduta voissa. Lisää jauhot ja sekoita huolellisesti. Kaada vähitellen joukkoon kuuma neste samalla sekoittaen. Hauduta keittoa noin 30 minuuttia. Soseuta tai siivilöi juurekset. Makua voi parantaa kermalla tai maidolla.

P.S. Keiton voi valmistaa helpommin, jos ei käytä liemijuureksia. Silloin keittoaika lyhenee, mutta erilaisia mausteliemikuutioita ja muita mausteita on hyvä käyttää runsaammin.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 17.4.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä