Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

KUKKAKAALIKEITTO

1 l kasvislientä
1 kukkakaali
1 rkl voita
1 rkl vehnäjauhoja
2 dl pilkottuja liemijuureksia (mm. porkkana, palsternakka, sipuli ja purjo)
ripaus suolaa
ripaus valkopippuria

Poista kukkakaalista huonot kohdat ja pilko se pieniksi paloiksi. Käytä keskusranka keittopohjaan paloiteltuna. Pese ja kuori juurekset. Paloittele ne pieniksi kuutioiksi ja hauduta voissa. Lisää jauhot ja sekoita huolellisesti. Kaada vähitellen joukkoon kuuma neste samalla sekoittaen. Hauduta keittoa noin puoli tuntia. Soseuta tai siivilöi juurekset. Lisää siivilöityyn keittopohjaan pieniä kukkakaalinpaloja ja anna kypsyä noin 15 minuuttia. Makua voi parantaa kermalla tai maidolla.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 17.4.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä